>>Lessen

Lessen

De lessen voor kinderen vinden twee keer per maand plaats op zaterdag van 13.00-16.00 met twee korte pauzes. De lessen worden gehouden in vier leeftijdsgroepen. Het toewijzen aan de geschikte groep is gebaseerd op taalniveau en leeftijd van kinderen. Kinderen leren de Poolse taal, cultuur, traditie en elementen van geschiedenis en aardrijkskunde. Een bijkomend doel van de lessen is om kinderen het belang van de natuur te leren. Mensen bij wie liefde voor de natuur is geworteld, zullen beter voor haar zorgen.

Ouders en verzorgers kunnen tijdens de les wachten met een kopje koffie of thee. Ook kun je een mooie wandeling maken of joggen in de groene omgeveing van de school. Ouders die wachten op de leerlingen met hun jongere broertjes en zusjes kunnen spelen in de natuurspeeltuin vor het gebouw. Een bezoek aan het middeleeuwse centrum van Amersfoort is ook de moeite waard.

Nederlandse vaders kunnen tijdens de les voor kinderen ook lessen Poolse taal volgen in de klas voor volwassenen.