>Over ons

Leraren

Małgorzata Prusak-Zanen
leraar van de groep 1 (3-5 jaar)
Ewelina Tokarczyk
leraar van de groep 2 (5-6 jaar)
Justyna Porada
leraar van de groep 3 (7-9 jaar)
Małgorzata Doszczak
lelaar groep 4 (9+ jaar)

Ik heb een studie van biotechnologie afgerond en vervolgens een PhD in medische biologie gekregen. Daarna heb ik meerdere jaren als wetenschapper en docente aan universiteiten in Polen en Duitsland gewerkt. Nog tijdens mijn studie heb ik ervaringen gesammeld in vertalingen en taal les geven. De opvoeding van mijn drietalige kinderen heeft mijn interesse in meertaligheid gewekt. Mijn kennis in dit gebied heb in door verschillende cursussen verbreid. Vorig jaar heb ik besloten alle mijn ervaringen in deze gebieden te verbinden. Ik geloof dat motivatie het belangrijkste factor is, die het proces van een vreemde taal te leren beïnvloedt. Daarom ben ik een grote enthousiast van actieve leermethoden die de leerlingen sterk aanmoedigen. Daardoor zijn de lessen leuk en effectief.

Kasia Mitan
Karolina Koziak
Magdalena Urbańska

Magda Fąfara
Voorzitter

Sinds 1999 woon ik in Nederland. Ik ben moeder van twee Pools-Nederlandse kinderen Laura en Tim. Doordeweeks werk ik bij de gemeente Amersfoort, als adviseur milieucommunicatie in het Centrum voor Natuur en Milieueducatie (CNME Amersfoort). Met het CNME ben ik emotioneel verbonden, ik hou van mijn werk in de prachtige omgeving: park Schothorst. Ik ben ervan overtuigd dat het Groene Huis een uitstekende locatie is voor onze school. Onze leerlingen kunnen hier spelenderwijs, veelal buiten leren. Ik ben altijd open voor goede ideeën van de leerlingen en hun ouders. Als oprichter van de school voel ik me verantwoordelijk voor een goede sfeer en het bieden van afwisselende lessen die zijn afgestemd op het niveau van de kinderen. De kwaliteit van de lessen is voor mij erg belangrijk. Ik vind het een uitdaging om ouders te helpen in tweetalige opvoeding waarbij beide culturen even belangrijk zijn.

Małgorzata Kramar
Administratie