>>Kerstviering

Kerstviering

24-12-2017

Kerstviering

Kerstmis ... voor velen van ons, het mooiste feest in het jaar. Magie van die dagen is voelbaar door de lichtjes en geuren. Ook organiseren wij elk jaar op onze school een kerstavond bijeenkomst voor alle leerlingen en hun ouders. Dit jaar hebben we besloten om deze te verrijken met de bijzondere kerstuitvoering.
Er was niet veel tijd voor de voorbereidingen, vooral doordat de kinderen in november aan de voorstelling deelnamen ter gelegenheid van de Poolse Onafhankelijkheidsdag.
De inzet van mevrouw Agnieszka Wójcik, leerkrachten en natuurlijk jonge acteurs bracht echter een geweldig effect. De voorstelling waarin de engelen, herders, Hooglanders en natuurlijk de heilige familie deel namen, betoverde alle ouders die hun kinderen bewonderden. Gemeenschappelijk gezang van de kerstliedjes gaf ons allemaal veel vreugde. Na optredens, was het onder genot van de lekkere versnaperingen voorbereid door de ouders, een gelegenheid om elkaar toe te wensen, hartelijke gesprekken voeren en belevenissen delen.
We hopen dat onze jonge acteurs ons ook het komende jaar veel emoties en warme gevoelens met hun optredens zullen geven.