>Pools voor volwassenen

Pools voor volwassenen

Poolse School Amersfoort biedt de mogelijkheid om zowel groepslessen als privé lessen te volgen. Afhankelijk van uw wensen en beschikbaarheid van docenten, worden er afspraken met u gemaakt.

Groepslessen en privé lessen

Poolse taallessen voor kinderen 13+ en volwassenen vinden plaats in verschillende groepen. De groepen zijn ingericht naar taalniveau. Er is ruimte om bij de bestaande groep aan te sluiten. Past dit niet bij uw wensen, dan nodig ik u van harte uit om contact te zoeken met ons. Samen kijken we graag naar de passende mogelijkheden.

Agnieszka Sejfryd
docente Pools

Afgestudeerd aan de Academie van Schone Kunsten in Poznan aan de afdeling Architectuur en Vormgeving. Studie voortgezet in de richting Pedagogie aan de Polonia University in Czestochowa. Enkele jaren gewekt in privé school als docente schilderen, kunst geschiedenis en tekenen. Dankzij het werk met studenten heeft ze haar passie met loopbaan verbonden.

Agnieszka gebruikt vernieuwende leermethodes op basis van visuele systemen. Zij vindt het belangrijk om interesses te wekken bij de leerlingen in het vak en ze aanmoedigen tot zelfstandige werk/studie. Agnieszka is een energieke en creatieve persoon. Haar lessen zijn altijd interessant. Sinds enkele jaren woont ze in Nederland en pakt haar carrière op als lerares, architect en kunst liefhebber.

Gosia Doszczak
docente Pools

Ik heb een studie van biotechnologie afgerond en vervolgens een PhD in medische biologie gekregen. Daarna heb ik meerdere jaren als wetenschapper en docente aan universiteiten in Polen en Duitsland gewerkt. Nog tijdens mijn studie heb ik ervaringen gesammeld in vertalingen en taal les geven. De opvoeding van mijn drietalige kinderen heeft mijn interesse in meertaligheid gewekt. Mijn kennis in dit gebied heb in door verschillende cursussen verbreid. Vorig jaar heb ik besloten alle mijn ervaringen in deze gebieden te verbinden. Ik geloof dat motivatie het belangrijkste factor is, die het proces van een vreemde taal te leren beïnvloedt. Daarom ben ik een grote enthousiast van actieve leermethoden die de leerlingen sterk aanmoedigen. Daardoor zijn de lessen leuk en effectief.

Tariefen

• Groep van 2 personen: 20 euro per les pp voor één les van 90 minuten
  • Groep van 3 tot 6 personen: 15,00 euro per les pp voor één les van 90 minuten
  • Privé lessen: 30 euro per 60 minuten

De lessen worden gehouden in de schoolweken van de regio Utrecht. Om de tarieven gelijk te houden en voor ons de administratie eenvoudig en behapbaar te houden, is het alleen mogelijk om je per kwartaal tegelijk op te geven en voorafgaand aan de eerste les het lesgeld te betalen.

Locatie

Voor nu willen we de groepen maximeren op 6 personen, zodat het mogelijk is om bij mensen thuis de lessen te houden. Indien een groep toch behoefte heeft om op een andere locatie les te krijgen, dan is dit aan de groep om te regelen en de eventuele kosten zelf te dragen.

Contact

Bent u geïnteresseerd om Poolse les bij de Poolse School Amersfoort te volgen? Neem dan contact op met:

Kasia Hamela - Hogenboom
Coördinator lessen voor volwassenen

kasia@polskaszkolaamersfoort.nl

Tel. 06 26 54 35 54

We hopen u leuke en leerzame lessen Pools aan te kunnen bieden!