>Polski dla dorosłych

Pools voor volwassenen

Start nieuwe beginnersgroep! Meld je nu aan!

Op dinsdag 27 juni start de nieuwe beginnersgroep. Er zijn nog paar plekken beschikbaar. Lessen zullen wekelijks op dinsdag avond van 20:00-21:30 in Bunschoten Spakenburg plaatsvinden. In overleg met de cursisten zal afwijkende vakantierooster gemaakt worden.

Schikt plaats/tijdstip jou niet, dan denken we graag me je mee naar andere mogelijkheden.

Voor meer informatie, neem contact op met Kasia Hogenboom-Hamela 06-26543554

Poolse School Amersfoort biedt de mogelijkheid om zowel groepslessen als privé lessen te volgen. Afhankelijk van uw wensen en beschikbaarheid van docenten, worden er afspraken met u gemaakt.

De Poolse taallessen voor volwassenen vinden momenteel plaats in drie verschillende groepen. De groepen zijn ingericht naar taalniveau, namelijk:

Cursus voor beginners woensdag  (les: 20:00 – 21:30)

Cursus voor gevorderden vrijdag  (les: 20:00 – 21:30)

Cursus voor beginners met nadruk op conversatie: Deze cursus is met name bedoeld voor wachtende ouders tijdens de kinderlessen. (les: 13:15-14:45)

Privé lessen

Er is ruimte om bij de bestaande groep aan te sluiten. Past dit niet bij uw wensen, dan nodig ik u van harte uit om contact te zoeken met ons. Samen kijken we graag naar de passende mogelijkheden.

Aanmelden mogelijk via het formulier.

DOCENTEN:

Agnieszka Sejfryd

Afgestudeerd aan de Academie van Schone Kunsten in Poznan aan de afdeling Architectuur en Vormgeving. Studie voortgezet in de richting Pedagogie aan de Polonia University in Czestochowa. Enkele jaren gewekt in privé school als docente schilderen, kunst geschiedenis en tekenen. Dankzij het werk met studenten heeft ze haar passie met loopbaan verbonden. 

Agnieszka gebruikt vernieuwende leermethodes op basis van visuele systemen. Zij vindt het belangrijk om interesses te wekken bij de leerlingen in het vak en ze aanmoedigen tot zelfstandige werk/studie. Agnieszka is een energieke en creatieve persoon. Haar lessen zijn altijd interessant. Sinds enkele jaren woont ze in Nederland en pakt haar carrière op als lerares, architect en kunst liefhebber.

Gosia Doszczak

Ik heb een studie van biotechnologie afgerond en vervolgens een PhD in medische biologie gekregen. Daarna heb ik meerdere jaren als wetenschapper en docente aan universiteiten in Polen en Duitsland gewerkt. Nog tijdens mijn studie heb ik ervaringen gesammeld in vertalingen en taal les geven. De opvoeding van mijn drietalige kinderen heeft mijn interesse in meertaligheid gewekt. Mijn kennis in dit gebied heb in door verschillende cursussen verbreid. Vorig jaar heb ik besloten alle mijn ervaringen in deze gebieden te verbinden. Ik geloof dat motivatie het belangrijkste factor is, die het proces van een vreemde taal te leren beïnvloedt. Daarom ben ik een grote enthousiast van actieve leermethoden die de leerlingen sterk aanmoedigen. Daardoor zijn de lessen leuk en effectief.

Kamila Peza-Legebeke

Open, energiek en iemand die graag tussen de mensen is. Dit zijn drie van mij kenmerken. Mijn naam is Kamila Peza-Legebeke. Sinds 2011 woon ik in Nederland. Hier heb ik HBO opleiding afgerond en ik werk als recruitment specialist in Utrecht. Ik ben getrouwd met een Nederlandse man. 

In Polen was ik Poolse taal lerares. Daar heb ik Poolse Taal en Cultuur studie gedaan. Ik vind het prettig als ik mijn kennis met anderen kan delen. Ik ga altijd voor 100% voor datgene dat ik doe.

TARIEVEN

Groepslessen:

De tarieven per persoon voor één les van 90 minuten zijn als volgt:

  • Groep van 2 personen: 20 euro per les pp
  • Groep van 3 tot 6 personen: 12,50 euro per les pp

De lessen worden gehouden in de schoolweken van de regio Utrecht. Om de tarieven gelijk te houden en voor ons de administratie eenvoudig en behapbaar te houden, is het alleen mogelijk om je per kwartaal tegelijk op te geven en voorafgaand aan de eerste les het lesgeld te betalen.

De lessen op zaterdag zijn volgens dit rooster.

Privé lessen: 30 euro per 60 minuten

LOCATIE
Voor nu willen we de groepen maximeren op 6 personen, zodat het mogelijk is om bij mensen thuis de lessen te houden. Indien een groep toch behoefte heeft om op een andere locatie les te krijgen, dan is dit aan de groep om te regelen en de eventuele kosten zelf te dragen.

De lessen op zaterdag vinden plaats in Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21 in Amersfoort.

CONTACT:

Bent u geïnteresseerd om Poolse les binnen Poolse School Amersfoort te volgen, dan wil i u vragen om contact op te nemen met mevrouw Kasia Hogenboom-Hamela. 

Telefoonnummer: 06-26543554

E-mail: kasia@polskaszkolaamersfoort.nl

We hopen u leuke en leerzame lessen Pools aan te kunnen bieden!